Počet záznamů: 1  

International Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages

  1. harmonizováno (ntk2014845869)
    Id0069944
    Obor obilniny
    nápoje
    obilná jídla
    bezlepková jídla
    potravinářský průmysl
    Zdroj pro NAArendt, Elke - Dal Bello, Fabio (eds.): The science of gluten-free foods and beverages : Proceedings of the first International Conference of Gluten-free Cereal Products and Beverages
    LC (Names), cit. 3. 11. 2014 (autortiní forma, odkazy viz)
    PoznámkaViz též záhlaví pro jednotlivé ročníky.
    Popis opravyDalší info - nově; Oblast působení - nově; Jazyk - nově; Odkaz viz - oprava
    Poslední změna20220819220853.8
    URL Národní autority
    Katalog NK ČR
    Odkazy (1) - Soubor jmen akcí
    akce

    akce

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.